مدیر ستاد معاونت راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: سند تحول معاونت راهبری استانها، رویکردهای مراکز استانی حوزه هنری را در ۳ سال آینده تعیین میکند. در این سند، تبیین هویت حوزه هنری در گام اول قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، محمدجواد شاهمرادی در حاشیه برگزاری کارگاه جانبی بررسی سند زیستبوم و نقشه تحول حوزههای هنری استانهای همدان، گلستان، اصفهان، لرستان، گیلان، سمنان و چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: چهلویکمین نشست مدیران مراکز استانی حوزه هنری در واقع سومین نشست مدیران بعد از آغاز دوران تحولی حوزه هنری است.
وی افزود: با انتصاب محمد مهدی دادمان رئیس حوزه هنری کشور؛ جریان تحول در مراکز استانی حوزه هنری آغاز و با نگارش سند پایه بنیادین بهنام سند تحول معاونت راهبری استانها شروع شد.
مدیر ستاد معاونت راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی؛ ادامه داد: سند تحول معاونت راهبری استانها، رویکردهای مراکز استانی حوزه هنری را در ۳ سال آینده تعیین میکند. در این سند، تبیین هویت حوزه هنری در گام اول قرار دارد.
شاهمرادی گفت: در گام دوم این سند، ریلگذاری راهبردی برای آینده تبیین شده است.
وی با بیان اینکه این نشست دو هدف اصلی را دنبال میکند، اضافه کرد: هدف اول، برنامهریزی تحولی و هدف دوم، تمرکز بر ۲ رشته ویژه ادبیات پایداری و هنرهای تصویری است.
محمدجواد میری، مشاور معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی نیز گفت: در حاشیه این نشست، استانهایی که در مرحله مقدماتی تدوین و تکمیل نقشه تحول استان هستند، در کارگروه جانبی گردهم میآیند تا همفکری داشته باشند.
وی بیان کرد: این استانها پیشنویس نقشههای تحول خود را به اشتراک گذاشته باهم مقایسه میکنند و در واقع پیشنهادهایی برای بهینهسازی پیشنویس ارائه میدهند.
مشاور معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی عنوان کرد: رویکرد تحولی جدید حوزه هنری حرکت خوبی را در استانها ایجاد کرده است؛ بهطوریکه تعدادی از استانها برنامههای خود را با برگزاری جشنوارهها و رویدادهای مختلف پیش میبرند. تعدادی از استانها نیز در حال تدوین و تکمیل نقشه تحول و اجراییسازی مقدمات کار خود هستند.
میری ادامه داد: استان اردبیل در این خصوص در بین استانهای موفق قرار دارد که از ظرفیتهای هویتی و زیستبومی خود به نحو احسن بهره میگیرد.
ضرورت تدوین نقشه تحول مراکز استانی حوزه هنری مبتنی بر ظرفیتهای زیستبوم
علی سیاحپور مدیر مرکز برنامهریزی و امور راهبردی معاونت راهبری استانهای حوزه هنری گفت: نقشههای تحول، کمککننده و پیشبرنده برنامهریزی راهبردی 3 ساله مراکز استانی است که به همین جهت ضرورت دارد تا نقشه تحول استانها مبتنی بر ظرفیت زیستبوم فرهنگی هنری هر استان تدوین گردد.
سیاحپور ادامه داد: در طی این نشست و در کارگاه اول استانهای گیلان، سمنان، لرستان و چهارمحال بختیاری حضور دارند که قرار است روند تدوین نقشه تحول این مراکز استانی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
مدیر مرکز برنامهریزی و امور راهبردی معاونت راهبری استانهای حوزه هنری عنوان کرد: در کارگاه دوم، استانهای همدان، گلستان و اصفهان هستند که قرار است تکمیل سند زیستبوم و روند تدوین پیشنویس نقشه تحول مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد.
سیاحپور اضافه کرد: این کارگاهها کمک خواهند کرد تا تدوین نقشه تحول و برنامهریزی راهبردی ۳ ساله مراکز استانی سرعت بیشتری بگیرد و برنامههای تحولی مندرج در نقشههای مذکور، به سمت تحقق پیش برود.
هویتبخشی در مراکز استانی حوزه هنری در دستور کار است.
جمال یزدانی، مشاور معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: یکی از اقدامات اساسی حوزه هنری انقلاب اسلامی، استقلالبخشی و هویتبخشی به حوزههای هنری استانها است که در این راستا طی سالهای گذشته اقدامات ارزندهای انجام یافته است.
وی افزود: ایدهپردازی برای پیشبرد اهداف فعلی حوزه هنری انقلاب اسلامی بسیار مهم است و نیروهای انسانی باید دانش خود را روز به روز افزایش دهند.
مشاور معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی با اشاره به نقشه تحول استانها تصریح کرد: تاکنون ۱۶ استان از نقشه تحول خود دفاع کردند و در کارگاههای جانبی این نشست، نقشههای تحولی ۷ استان که در مرحله تدوین هستند، به بحث گذاشته خواهد شد.
یزدانی با اشاره به اینکه مهمترین اقدام در این حوزه؛ اجراییسازی نقشهها و برنامهها است، بیان کرد: در مسیر حرکت تحول، اجراییسازی و پیادهسازی نقشهها و برنامهها مهم و کاربردی است.
وی ادامه داد: هرچقدر استانها به برنامهها و نقشههای تحول و سند زیستبوم خود پایبند باشند و ایدهپردازی نو را در اولویت قرار دهند، میتوانند زودتر به اهداف پیش روی خود برسند.
انتهای پیام/
نظر شما